Jeugdnieuws

Voorlopige indeling jeugdelftallen seizoen 2022/2023

Hierbij de voorlopige van de jeugdteams per categorie. De indeling is tot stand gekomen door input van trainers en opgesteld door de Voetbal Technische Commissie (VTCJ). We hebben daarbij gekeken naar kernpunten als kwaliteit, niveau, plezier. Er zijn een aantal spelers dat meetraint, maar nog niet officieel lid zijn van AVV Columbia en daarom niet voorkomt in de bijgevoegde indeling. Het verzoek aan de begeleiding van deze spelers om dit zo spoedig mogelijk te regelen.
Mochten er onverhoopt toch namen ontbreken, die wel degelijk lid zijn, laat dit dan weten via het e-mail adres technischecommssiejeugd@avvcolumbia.nl.

Bij een aantal elftallen is de invulling van de begeleiding nog niet compleet. Wij hopen dit op korte termijn opgelost te hebben en mocht dat om wat voor reden niet lukken, dan zullen we naar een alternatieve oplossing zoeken. Zijn er mensen geïnteresseerd in een functie als trainer/leider/grensrechter, laat dit dan weten via bovenstaand emailadres. Voor aanvang van het nieuwe seizoen, zal er een informatie bijeenkomst worden georganiseerd door de begeleiding van alle jeugdteams.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [554.80 KB]

Bijlage(n)

Deel deze pagina via: