NiEuWs

Familie/vriendentoernooi 2022

Eindelijk kunnen we weer het familie/vriendentoernooi gaan organiseren. Dit seizoen is het familie/vriendentoernooi op zaterdag 11 juni 2022. Het toernooi begint dan om 14.00 uur en is uiterlijk 18.00 uur afgelopen.

Tijdens het toernooi wordt er muziek gedraaid en na afloop van het toernooi is er tot 22.00 uur live-muziek. Tevens zal er aandacht worden besteed aan de 103e verjaardag van Columbia. Hiernaast tref je een inschrijfformulier met nadere informatie aan en onderaan het artikel kun je deze downloaden.
Het inschrijfformulier kunt u inleveren bij de in het formulier vermelde personen of mailen aan h.regterschot@upcmail.nl

We hopen dat weer veel teams zich inschrijven. Ook teams met ouders van jeugdleden, trainers en sponsoren zijn van harte welkom en kunnen zich inschrijven. Het inschrijfformulier is ook aan de bar verkrijgbaar.

De organisatie van het familie/vriendentoernooi

Bijlage(n)

Deel deze pagina via: