Selectienieuws

Daniel Branco de Sousa nieuwe assistent-trainer

Nadat bekend werd, dat Wilco Woutersen volgend seizoen als assistent stopt moesten we op zoek naar een vervanger. We werden getipt over een trainer met de exotische naam Daniel Branco de Sousa.

Na een aantal positief verlopen gesprekken kunnen we melden dat Daniel voor komend seizoen de nieuwe assistent-trainer is van onze 1e selectie.

Daniel is de huidige hoofdtrainer van Victoria Boys en heeft daarvoor 3 seizoenen het 2e elftal van CSV en daarvoor 3 seizoenen het 2e elftal van AGOVV onder zijn hoede gehad.

Daniel heeft Portugese roots en woont in Apeldoorn met zijn vrouw en 3 kinderen. Hij is weliswaar geboren in Portugal maar kwam al na 9 maanden met zijn ouders naar Nederland waar ze in Amsterdam gingen wonen. Op zijn 19e kwam hij naar Apeldoorn.

Daniel is in het bezit van UEFA B en wil heel graag over 1 a 2 jaar EUFA A gaan doen. Zijn ambitie als trainer is om uiteindelijk op een zo hoog mogelijk niveau te trainen. Hij ziet het assistentschap bij Columbia als een hele mooie stap om ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen op een hoger niveau.

Daniel vindt het heel belangrijk dat de harmonie en sfeer in de groep goed is. Hij is eerlijk, oprecht en een ‘echte Amsterdammer’ die geen blad voor zijn mond neemt.

We weten zeker dat hij samen met hoofdtrainer Daniël Holtman en goede match vormt en er alles aan zal doen om er een mooi en succesvol seizoen van te maken.

Succes Daniel … en welkom bij de club met de kleuren GEEL ZWART!!

Deel deze pagina via: