Selectienieuws

Spelers die stoppen

Helaas moeten we melden dat om verschillende redenen onderstaande spelers miv volgend seizoen niet meer onderdeel uitmaken van onze 1e selectie.

jvdl
Jop van der Linden

Dat was niet prettig om te horen maar Jop heeft besloten om met actief voetballen te stoppen. Hij kan het niet meer combineren met zijn maatschappelijke carrière als jeugdtrainer waarin hij op termijn hoopt om voor een BVO te gaan werken. Daarnaast zijn er elke keer pijntjes en ongemakken die blijven en volgend seizoen niet minder zullen zijn. We hebben er alles aan gedaan om hem op andere gedachten te brengen maar Jop was helaas heel stellig. We hopen dat hij bij de jeugd of elders binnen de club zijn waarde blijft behouden.

Mark Berendsen
Mark heeft ook vanwege maatschappelijke redenen aangeven niet meer voor Columbia te kunnen voetballen. Hij heeft een nieuwe functie gekregen die het voor hem onmogelijk maakt om te voldoen aan de trainersarbeid die nodig is om voor het 1e elftal uit te blijven komen. Daarnaast gaat hij nog een HBO studie volgen. Hij vindt het zelf erg jammer want had het erg goed naar zijn zin bij de club. Soms moet je keuzes maken en is een beslissing niet altijd even leuk maar wel begrijpelijk.
mark
randall
Randall Leslilolo
Randall hikt al een tijdje aan tegen het stoppen en heeft nu definitief bepaald dat hij volgend seizoen de voetbalschoenen niet meer aantrekt. Hij is in het begin van het seizoen zwaar geblesseerd geraakt en de weg terug naar het oude niveau is een lastige. Hij heeft vele jaren aan de rechterkant van het speelveld zijn meters gemaakt maar maakt nu definitief een keuze voor zijn personal-trainerschap.
Nieuwe aanwinsten
Vanwege het vertrek van een aantal spelers is de TC, samen met de nieuwe trainer Daniel Holtman, druk bezig met het completeren van de selectie voor het volgend seizoen. We kunnen melden dat we de toezegging hebben van twee (2) spelers die ons in ieder geval komen versterken. We zullen deze spelers, net als die mogelijk nog in het bekende vat zitten, zsm presenteren als hun huidige club op de hoogte is van een definitieve overschrijving.
Deel deze pagina via: