NiEuWs

Eindelijk, we mogen weer!

Bijna 2 jaar heeft het geduurd. Een lange periode van sociale, maatschappelijke en economische onzekerheid. 2 jaar lang waarin periodes van wel en geen voetbal elkaar afwisselden, het clubhuis vaak maar beperkt of helemaal niet geopend was en wij als Columbialeden elkaar niet konden ontmoeten terwijl dit voor velen een belangrijk deel van het sociale leven is. Af en toe een kaartavond, een online bingo of een puzzelrit, en daar hield het mee op. Wij waren dan ook zeer verheugd om tijdens de laatste persconferentie te horen dat we langzaam terugkeren naar het oude normaal. Wij zijn als commissie dan ook direct en enthousiast aan de slag gegaan om voor de rest van het seizoen een aantal evenementen te plannen. Houd de kalender op de website dus goed in de gaten en volg ons op de Social Media platformen.

De klaverjas competitie wordt op vrijdag 25 februari weer hervat. We starten om 20:00 uur dus zorg dat je op tijd aanwezig bent.
Op zaterdag 26 maart organiseren we weer voor het eerst een grote feestavond. Waarschijnlijk kijkt iedereen hier reikhalzend naar uit. Wij hebben er in ieder geval veel zin in. Duo TwoForYou verzorgt de muziek op die avond. Voor een hapje wordt natuurlijk gezorgd en iedereen krijgt een aantal consumptiemunten. Ook worden op die dag de jubilarissen van januari 2021 EN 2022 kort in het zonnetje gezet. Het is dus een soort uitgestelde nieuwjaarsreceptie en we hopen dan ook dat jullie, jong en oud, in groten getalen komen om deze bijzondere avond met ons te vieren.
Vrijdag 8 april is het dan eindelijk tijd voor de muziekquiz. Een van onze top evenementen met altijd een bomvol clubhuis waarbij 22 teams strijden om de winst. Alle teamcaptains hebben inmiddels een mail ontvangen met de vraag om hun deelname te bevestigen.
In April vindt ook nog het 45+ toernooi plaats en wordt een darttoernooi georganiseerd.
Kortom, voldoende om naar uit te kijken dus tot snel.

De Evenementencommissie

Deel deze pagina via: