NiEuWs

Meer evenementen geannuleerd!

We hebben allemaal inmiddels kunnen vernemen dat voor de komende drie weken weer scherpere covid-maatregelen zijn afgekondigd.

In de maand december hebben we altijd een volle kalender met allerlei . Na het eerdere bericht dat we het Tien over Rood toernooi hebben moeten cancelen, komen daar nu een aantal andere bovenop.

Op 10 december stond de altijd goed bezochte op het programma, maar die kan nu dus niet plaatsvinden. De inschrijvingen voor dit jaar waren weer snel vol en de quiz was ook voor 95% klaar. Nu willen we deze nog wel laten plaatsvinden in dit seizoen en kijken we of er straks in februari of maart nog plaats voor is.

De kaartavond die op 17 december op het programma stond kan ook niet doorgaan en is van het programma geschrapt.

Tot slot wilden we dit jaar voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie het Oud tegen Oud over een andere boeg gooien en in een andere vorm gieten. Maar door de huidige maatregelen kunnen we dit niet goed voorbereiden en moeten we helaas een jaar uitstellen. Vooralsnog gaat de nieuwjaarsreceptie gewoon door maar zal er dus geen voetbal /toernooi vooraf te zien zijn.

We houden de moed erin en hopen in 2022 nog mooie evenementen te kunnen organiseren.

 

De evenementencommissie.

Deel deze pagina via: