Wedstrijdverslag

Voorwaarts 2 maatje te groot voor Columbia 2 - [Archief]

Dit artikel is gearchiveerd. De inhoud is niet langer relevant.

Zondag 21 november 2021 stond er voor Columbia 2 eindelijk weer een wedstrijd op het programma. Na twee vrije weekenden was Voorwaarts T. 2 de tegenstander. De aftrap in Twello was om 11:30 uur.

Al vanaf het eerste moment was duidelijk dat dit een zware wedstrijd ging worden voor Columbia. Voorwaarts kwam met een goed team voor de dag en dit werd al snel duidelijk in het veldspel. In de eerste helft had Voorwaarts de wedstrijd volledig in handen. Met een aantal technische spelers en een verschrikkelijk snelle linkbuiten maakte ze het Columbia erg zwaar. Dit zorgde ook voor een 1-0 achterstand. Gelukkig bleef het hier bij en wist Leroy nog een aantal ballen goed te redden. Ruststand 1-0.

Na rust probeerde Columbia de wedstrijd in handen te nemen, helaas was dit voor korte duur en zo wist Voorwaarts weer het goede spel op te pakken. De scoren liep in de twee helft uit tot 4-1. Vooral de 2-0 van Voorwaarts was een mooi afstandsschot in de kruising. Danny wist vlak voor tijd nog de eretreffer te maken. Eindstand 4-1.

Volgende week speelt Columbia 2 een thuiswedstrijd tegen Avanti W. 2 uit Enschede. Aftrap 10.30 uur.