NiEuWs

(Aanvullende) Maatregelen rondom Covid-19 - [Archief]

Dit artikel is gearchiveerd. De inhoud is niet langer relevant.

Afgelopen week zijn de maatregelen weer verder aangescherpt. Dit heeft ook voor ons als vereniging weer gevolgen gehad. De belangrijkste zijn:

  • Geen publiek rondom de velden (wedstrijden én) trainingen, alleen toegang voor personen in functie;
  • Clubhuis dicht vanaf 20.00 uur;
  • Clubhuis alleen toegankelijk met QR-code en ID-bewijs;
  • Vaste zitplaats in clubhuis of terras.

Om én de regels te handhaven én iedereen toch zoveel mogelijk de gelegenheid te geven om naar de club te komen, heeft het bestuur het volgende besloten:

Het clubhuis is op zaterdag en zondag onder genoemde voorwaarden geopend. Er wordt nog bekeken of we op maandag en woensdag het clubhuis tot 20.00 uur openen voor ouders waarvan de kinderen aan het trainen zijn.

Vanaf heden komt iedereen via het jeugdhonk binnen. Hier kunnen trainers en leiders met hun team zich melden bij het wedstrijdsecretariaat. Ook bezoekers van het clubhuis komen via het jeugdhonk binnen waar de QR codes worden gecheckt.

We doen een dringende oproep aan de leiders en trainers om toe te zien op naleving van de regels rondom de velden. Spreek eenieder aan die zich niet aan de regels houdt, hoe vervelend dit ook is.

Wanneer iemand zonder geldige QR toch in het clubhuis of op het terras plaatsneemt of zonder functie langs het veld gaat staan, ligt de verantwoordelijkheid voor eventuele schades en boetes bij de betrokkene.

Wij zijn als bestuur van mening dat op deze manier de leden toch kunnen ontvangen terwijl de regels worden nageleefd. We gaan er vanuit dat iedereen zich aan de regels houdt en laten we hopen dat we binnenkort elkaar weer zonder restricties op de club kunnen ontmoeten.

Deel deze pagina via: