NiEuWs

Nieuwe voorzitter stelt zich voor: - [Archief]

Dit artikel is gearchiveerd. De inhoud is niet langer relevant.

Beste Columbianen,

Vanaf afgelopen maandag 25 oktober mag ik jullie voorzitter zijn. Ik vind het een enorme eer om voorzitter te zijn van onze prachtige vereniging.

Mijn naam is Willem Veldhoen jr. net 50 jaar oud, getrouwd met Sandra en vader van 3 prachtige jongens. Inmiddels ben ik 44 jaar lid van Columbia. Eigenlijk van het begin ben ik besmet geraakt met het geel-zwarte virus. Vanaf mijn 16e ben ik naast voetballen ook vrijwilligerstaken gaan uitvoeren.

Tijdens de recente ouderavonden van onze jeugdafdeling en in mijn bijdrage aan de presentatiegids heb ik gesproken over de kracht van ons als leden. Columbia brengt ons samen, hoe fijn is het dat je steun of aandacht krijgt als het nodig is en hoe leuk is het om samen iets te vieren.

Op de omslag die sponsoren hebben ontvangen bij overhandiging van de presentatiegids staat Columbia “meer dan voetbal” dit is een van de doelen waar ik de komende jaren graag aan wil werken. Ik denk dat met merk Columbia van veel waarde kan zijn voor mens en maatschappij. Columbia staat bekend als een hechte vereniging waar je mag en kunt zijn wie je bent. Met onze prachtige accommodatie kunnen we veel mensen faciliteren. We zijn en blijven ten alle tijden een voetbalvereniging waarbij we prima in staat zijn andere doelgroepen te kunnen bedienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Zuidervestzakjes en Life goals. Ik denk dat we nog meer verenigingen kunnen bedienen zonder onze eigen identiteit te verliezen. Op die manier leveren we dan ook een bijdrage aan het veilig stellen van onze toekomst.

Om een doelpunt te kunnen scoren heb je een goed team nodig met voldoende spelers. Als je parallel trekt naar Columbia zijn wij als leden het team waarbij voldoende vrijwilligers zorgen dat we onze doelen bereiken. Tijdens de ledenvergadering hebben we hier al kort bij stil gestaan. Ik prijs me gelukkig dat ik samen met een goed team het bestuur mag vormen. De afgelopen tijd hebben al een aantal leden aangegeven iets voor de club te willen doen en daardoor hebben we bij een aantal commissies versterking gekregen. Gelukkig zien we ook steeds meer jonge leden opstaan, waardoor we ook op organisatorisch vlak de toekomst kunnen veilig stellen. De komende tijd gaan we hier nog verder aan werken.

Mijn overtuiging is dat we samen kunnen verder bouwen aan Columbia. Columbia staat goed op de kaart in Apeldoorn en verre omstreken. Samen gaan we er voor zorgen dat deze kaart stap voor stap steeds iets geel-zwarter kleurt.

Een warme geel-zwarte groet,
Willem Veldhoen

Deel deze pagina via: