NiEuWs

Uitnodiging ledenvergadering club van 100 - [Archief]

Dit artikel is gearchiveerd. De inhoud is niet langer relevant.

Beste leden van de “Club van 100”,

Eindelijk!!!…. de Corona-maatregelen zijn versoepeld en dat betekent dat we onze jaarlijkse ledenvergadering van de “club van 100” weer op locatie kunnen houden. Normaliter houden we de ledenvergadering in Maart van ieder jaar, maar in 2020 en 2021 heeft dit wegens de bekende omstandigheden niet door kunnen gaan. Als commissie willen we zo snel mogelijk een vergadering inplannen om de reeds ingebrachte bestedingsdoelen voor te leggen aan de leden.

Bij deze nodigen wij u uit voor de jaarlijkse ledenvergadering van de “Club van 100” op:

Donderdag 21 oktober 2021

Aanvang: 20.00 uur
Sponsorhome Columbia

 

Zoals in de statuten is vastgelegd, behoort een Algemene ledenvergadering tot een van de verplichtingen van de “club van 100”. Minstens een keer per jaar worden de leden in de gelegenheid gesteld om de commissieleden het bekende hemd van het lijf te vragen en dient het bestuur van de “club van 100” verantwoording af te leggen aan de leden. Ook kunt u voor de vergadering uw eigen bestedingsdoel inbrengen, waarna stemming bepaald of uw doel gehonoreerd wordt. Dit kan door een mail te sturen naar de commissieleden of naar het e-mail adres: clubvan100@avvcolumbia.nl

 

De agenda ziet er als volgt uit:

  • 1. Opening
  • 2. Algemene Zaken
  • 3. Financieel Overzicht
  • 4. Bestedingsdoel 2019/2020 – 2020/2021
  • 5. Rondvraag
  • 6. Afsluiting
Wij rekenen op uw komst………………………..

Wilt u lid worden van de “club van 100”, kijkt u dan eens op de site van www.avvcolumbia.nl en klik dan bij vereniging op de club van 100. Hierop kunt u zien welke bestedingsdoelen er reeds zijn gerealiseerd en kunt u zich tevens aanmelden als lid van de “club van 100”. Uiteraard is het ook mogelijk om een van de commissieleden te benaderen.

 

De commissie van de “Club van 100”

(Jeff Pleket, Paul van Vliet, Fred Bolsenbroek, Herman van Gerrevink, Ronald Klement)

Deel deze pagina via: