NiEuWs,  Selectienieuws

TC Nieuws

Wilco Woutersen blijft assistent-trainer 1e selectie

Ook volgend seizoen is Wilco assistent-trainer van Willem bij de 1e selectie. Hij is dit seizoen gestart en heeft door COVID-19 niet of nauwelijks zijn stempel kunnen drukken en dat is best jammer. Hij heeft aangegeven nog niet klaar te zijn bij Columbia en het prima naar zijn zin te hebben. Er was enige belangstelling van andere clubs, maar we zijn blij dat Wilco de kleuren geel/zwart trouw blijft. Wij kunnen zijn ervaringen en expertise heel goed gebruiken om, samen met de spelers en staf, iets moois neer te zetten. Laten we hopen dat er een volledige competitie gedraaid kan worden.

Patrick van Amersvoort blijft trainer 2e elftal

Ook het contract met Patrick hebben we met een seizoen verlengd. Het wordt zijn 3e seizoen, alhoewel afgelopen seizoen eigenlijk als verloren kan worden beschouwd. Hij krijgt een grote groep spelers waarvan een groot deel uit de komt. Als echte verenigingsman wil Patrick er voor de volle 100% voor gaan. Het zou mooi zijn als een aantal spelers uiteindelijk aansluiting vinden bij de 1e selectie. Aan Patrick zal het niet liggen!

WILCO EN PATRICK HEEL VEEL SUCCES EN PLEZIER!!

Deel deze pagina via: